بازار گوشیهای هوشمند پر از مدلهای گوناگونی است که خریداران آیندهنگر میتوانند از بینشان انتخاب کنند. در این بین، تنوع مدلهای اندرویدی بسیار بیشتر از بقیه است. این تنوع به خاطر «وجود شرکتهای همردهی اندرویدی» است. شرکتهایی که از طرفی به نفع گوگل و گسترش سیستمعامل آن است و از سویی موجب کاهش فروش محصولات این کمپانی شدهاند. به دلیل وجود مدلهای گوناگون، نظرات کاربران در مورد این که کدام گوشی بهتر است، گاهی کاملا با هم تفاوت دارد. اما آخرین گزارش انتوتو، دید بهتری به کاربران موبایل میدهد تا بدانند کدام گوشیها در ۶ ماههی نخست سال، بازار را به تصرف خود درآوردهاند. این مطالعه، بازار بخشهای بسیاری از دنیا و کشورهایی همچون چین، هند، آمریکا و سایر نقاط را در بر میگیرد.
با توجه به دادههای جمعآوری شده توسط انتوتو از ژانویه تا ژوئن ۲۰۱۶، مشهورترین گوشی بازار، پرچمدار کنونی سری نوت سامسونگ یعنی گلکسی نوت ۵ بوده است که ۷.۸۲ درصد از بازار گوشیهای هوشمند را به خود اختصاص داده است. مطابق انتظار، در رتبههای بعدی نیز گوشیهایی از سامسونگ قرار گرفتهاند. گوشیهای گلکسی اس ۶، گلکسی اس ۶ اج و گلکسی اس ۷ این کمپانی توانستهاند رتبههای دوم تا چهارم را به خود اختصاص دهند. به این ترتیب سامسونگ در جایگاه تاثیرگذارترین و پرنفوذترین سازندهی گوشیهای هوشمند اندرویدی در جهان قرار میگیرد.
البته ظاهرا اوضاع در کشور چین کمی متفاوت است، چرا که شیائومی در این کشور حرف اول را میزند و گوشی هوشمند ردمی نوت ۳ این کمپانی با کسب سهمی ۱۲.۳ درصدی جایگاه نخست را در این کشور از آن خود کرده است. پس از این گوشی، گلکسی اس ۷ با سهمی ۴.۰۸ درصدی، LeEco 2 و گوشی شیائومی 4C قرار دارند. در ایالات متحده نیز همچون کل جهان برد با سامسونگ است و گلکسی نوت ۵ این بار نیز توانسته است با کسب سهم ۹.۹۹ درصدی در این کشور، رتبهی نخست را به دست آورد. گوشی گلکسی نوت ۴ علی رغم گذشتن حدود دو سال از ارائهی آن، به طرز عجیبی توانسته سایر رقبا را کنار زده و رتبهی دوم را کسب کند. گوشی نکسوس 6P، محصول مشترک گوگل و هوآوی نیز به رتبهی سوم رضایت داده است. نمودارهای زیر توسط انتوتو و برای تعیین پر درخواستترین گوشیهای هوشمند در ۱۰ کشور مختلف و کل جهان ارائه شدهاند.
به نظر میرسد که سامسونگ نتوانسته است در نیمهی نخست سال جاری تاثیر شگرفی بر بازار هند داشته باشد. در بازار هند نیز همچون چین، شیائومی حرف اول را میزند و گوشی ردمی نوت ۳ این کمپانی توانسته است ۱۲.۴۵ درصد از بازار را به تصرف خود درآورد. شیائومی در پشت سر خود و با فاصلهی زیاد، وانپلاس ۲ را میبیند که ۷.۷ درصد از بازار را در اختیار دارد. گوشی LeEco 1S در رتبهی سوم قرار دارد و پس از آن نیز قرار دارد، که اگرچه در ژوئن ۲۰۱۴ عرضه شد، اما با یک سال تاخیر و از طریق آمازون به هند راه پیدا کرد. از سویی دیگر کمپانی لنوو توانسته است در هند بیش از هر جای دیگر جهان موفقیت کسب کند، چرا که گوشی K3 Note این کمپانی موفق شده سهمی ۳.۱۲ درصدی را در هند کسب کند. گوشی هوشمند لنوو A7010 نیز با در اختیار گرفتن سهمی ۲.۶ درصدی، یک رتبه پایینتر از مدل K3 Note این کمپانی قرار گرفته است.